Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Dit jaar was voor de 51e keer de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht. Er is op deze beurs werkelijk van alles te zien op het gebied van kamperen, caravans en wat je er maar bij kunt bedenken.

Dit keer was het thema ‘La douce France’. Frankrijk is sinds jaar en dag een populaire vakantiebestemming voor Nederlanders. De beurs speelde daar handig op in door niet alleen ‘droge’ folders en borden te gebruiken maar de bezoeker te paaien met hapjes en drankjes, een kook-workshop, een wijnproeverij en zo nog een paar aardigheden die moeilijk te weerstaan zijn.

Dat was ook precies de bedoeling. Het moest een beetje een verlenging van het vakantiegevoel worden.

Kampeer & Caravan Jaarbeurs grappen

Er waren wat grappen, zoals een ‘selfie route’ waarbij je foto’s kon nemen van jezelf, alsof je op een bekende plaats stond, zoals bij de Eiffeltoren.

Behalve ‘leuke acties’ waren er ook praktische bezigheden. Zo kon je je, na inschrijven, een proefrit met één van de nieuwste modellen campers maken.

Blijkbaar is er veel behoefte aan een dergelijke beurs, want er kwamen meer dan 40.000 bezoekers op af, bijna een vijfde meer dan vorige keer.

Wil je niet wachten tot de volgende beurs, dan kun je natuurlijk ook altijd een nieuwe stacaravan gaan bezichtigen op het showroomterrein van Caravanhandel De Grevelingen.

Eén antwoord op “Kampeer & Caravan Jaarbeurs”

Laat een reactie achter