Aanleg uitbreiding chalet en stacaravan park De Grevelingen begonnen

Camping De Grevelingen ligt op de grens van Zuid-holland en Zeeland. Gisteren is men begonnen met de aanleg van een nieuw gedeelte. Het wordt een royaal opgezet, nieuw chalet en stacaravan park. Er komen niet alleen ruime, nieuwe kavels voor chalets en stacaravans. Een deel zal bestaan uit een park met veel groen en een waterpartij. Een comfortabel park, van alle gemakken voorzien, wat kan bieden waar consumenten naar op zoek zijn: Luxe en vrijheid, natuur en praktische zaken, zoals dichtbij parkeren.

Dit past in de langetermijnstrategie van de familie Buijs, die al voor de tweede generatie in de recreatie investeert. Uiteindelijk willen steeds meer mensen een wat grotere staplaats, een ‘groene’ camping en niet alleen maar rijen van chalets en caravans. Bomen, struiken en water worden gewaardeerd.

Een kraan staat klaar om de vijver uit te graven bij Camping De Grevelingen

Vandaag, Koninginnedag 2011, kan je de graafmachine al zien staan en ongeveer ook waar de vijver gaat komen. Een swipe met de iPhone video camera:

Update november 2011

Inmiddels nadert seizoen 2011 zijn einde. De graafwerkzaamheden zijn klaar en de nieuwe aanplant staat. Er zijn voorbereidingen voor elektriciteit, gas en riolering getroffen. Binnenkort meer over dit interessante project nabij Zeeland, op het mooie Goeree-Overflakkee.

3 antwoorden op “Aanleg uitbreiding chalet en stacaravan park De Grevelingen begonnen”

  1. Ook de bezoekers van de haven van Battenoord die ik sprak, waren geïnteresseerd in het nieuwe chalet en stacaravan gedeelte. Liefhebbers van De Grevelingen varen graag vanaf hier en de camping is voor hen een ideale vakantiebestemming.

  2. Wij zijn hier laatst langs gefietst. Het ligt vlak bij de haven van Battenoord waar we een bootje hebben liggen. Een van de mooiste en rustigste plekjes die ik ken.

Laat een reactie achter